Čestitke za srećnije detinjstvo

Ovogodišnje čestitke će biti svečano promovisane na otvaranju izložbe nagrađenih radova 9.12.2015 u foajeo Centra za kulturu (sa početkom u 12h). Sve učesnike tom prilikom očekuju specijalna iznenađenja, a šest najboljih –  vredne nagrade!

O akciji:

Rotari klub Pančevo-Mihajlo Pupin i ove godine sprovodi svoju tradicionalnu Humanitarnu akciju izrade i distribucije novogodišnjih čestitki pod nazivom “Čestitke za srećnije detinjstvo”.

Prethodnih godina smo zajedničkim radom i dobrom voljom omogućili da deca iz škole za osnovno i srednje vaspitanje dece sa posebnim potrebama „Mara Mandić“ i doma za decu bez roditeljskog staranja „Spomenak“ iz Pančeva opreme TV salu, fitnes salu, kupe neophodne sportske rekvizite, projektor i platno i završe sistem za video nadzor škole kako bi učenici bili sigurniji.

Prošle (2014.) godine smo uz pomoć prikupljenih sredstava zamenili sve dušeke, uredili deo fasade, i napravili neke najhitnije popravke na Dečijem odelenju gradske bolnice.

HVALA VAM NA TOME! Jer VI STE vašom kupovinom čestitki omogućili da se sve to desi.

Pozivamo Vas da nam se pridružite i u ovoj akciji, kupovinom novogodišnjih čestitki koje samo dečija mašta i stvaralačka originalnost mogu da naprave. Kupovinom ovih čestitki činite najmanje dve lepe stvari: svojim poslovnim partnerima i prijateljima ćete poželeti sreću i uspeh u Novoj godini autentičnim čestitkama,  i istovremeno učestvujete u prikupljanju sredstava za pomoć i unapređenje uslova života dece u lokalnoj zajednici.

Cena:

Čestitke se mogu kupiti kao komplet od 12 komada ili pojedinačno sa motivom po izboru.

Cena za komplet od 12 komada, sa kovertama je 600 dinara.

Cena pojedinačne čestitke (po izboru) sa kovertom je 100 dinara.

Postoji mogućnost personalizovanja čestitki odnosno doštampavanja određene poruke, po posebnoj ceni a u skladu sa zahtevom naručioca.

Naručivanje:

Više informacija o akciji, dizajn čestitki i formu za naručivanje možete naći ako pratite  inkove na kraju ovog teksta. Naručivanje možete izvršiti i putem email-a uprava@rotarypapupin.org ili putem telefona 064/813-0020.

Naručene čestitke možete platiti na dva načina:

– uplatom na naš žiro račun broj 205-178258-75 kod Komercijalne banke Beograd

– Ili pouzećem, prilikom preuzimanja.

Pozivamo Vas da podržite ovu akciju tako što ćete informaciju o akciji proslediti svojim ličnim i poslovnim kontaktima. Na tome bi Vam prvenstveno bila zahvalna deca iz pančevačkih osnovnih škola,  a zatim i Rotari klub Pančevo-Mihajlo Pupin kao organizator.

Sva deca su posebna. Sva deca su naša deca!

 

Čestitke iz prethodnih godina:

Ovde možete videti čestitke sa prošlogodišnjeg konkursa, kao i čestitke koje su prethodnih godina radila deca iz škole „Mara Mandić“ i deca iz doma „Spomenak“. Većinu ovih čestitki i dalje možete naručiti, po istim uslovima i na isti način kao i ovogodišnje čestitke.

– Forma za elektronsko naručivanje (u izradi)*

* do aktivacije forme za naručivanje možete  možete koristiti
email: uprava@rotarypapupin.org – ili telefon: 064/813-0020.